Toppbilde for Arrangementssiden

Ferdselkurs vinter- Skredkurs

Arrangør: Lyngen Ski og Klatring i sammarbeid med Lyngen Rødekors skredgruppe

Beskrivelse

Ferdselskurs for deg som er interessert i å bevege deg i vinterfjellet. Kurset er egnet for deg som har litt erfaring fra toppturer eller ferdsel i høyfjellet, og ønsker å øke kompetansenivået på trygg ferdsel.
Kurset er delvis finansiert av SNN-Samfunnsløftet og vi har derfor gleden av å tilby kurset til kr. 1.500. Kurset ordens av Lyngen Ski og Klatring i sammarbeid med Lyngen Rødekors skredgruppe. Kurset har plass til omslag 15 deltakere og vil i hovedsak bli gjennomført ute i fjellet.
Kurset er en av seks kurs av samme typen, senere skal samme kurs arrangeres i de øvrige nord-tromskommunene. Derfor er lokalbefolkningen priorietert.
Bindende påmelding innen 10. februar sendes til: fredrik@attmankan.fi
Skriv spørsmål enten i diskusjonsfeltet, eller om du ikke ønsker de åpent til samme epostadressen.
Mer informasjon om kurset finner du på linken under, legg spesielt merke til at teoridel blir avholdt onsdag 1. mars klokken 19.00 – 21.00 digitalt på teams. Eksakt lokale for fredag kveld og startpunkte for Lørdagen og søndagens uterer blir meldt senere.

Mer info:

https://docs.google.com/document/d/1wMpIqZVPuXt8y-gntqCpI6ACoqe9J2S6i74ht-PwcJo/edit?fbclid=IwAR0nPDRNVffsslIHgmv4mgRQKX0v6BNgt_EhRY4atUJHUx4nP-6oHk6_bRE

Velkommen!