Toppbilde for Arrangementssiden

Karneval og konsert med Frøken Frikadello og Mamelukkbandet på disco

Arrangør: Scene Nord og Langfjord Samfunnshus

Beskrivelse

Billettsalg i døra: Gratis for barn og 100,– for voksne

Scene Nord: https://www.scenenord.no/aktuelt/arrangementer/froken-frikadello-og-mamelukkbandet-pa-disco/

Runa Bergsmo, alias Frøken Frikadello, har fortryllet tusenvis av barn med sitt spesielle univers og fengende melodier, og nå er hun og Mamelukkbandet klare for en ny turné i regi av Scene Nord!

Konserten passer både for barn og voksne, og særlig de mellom 3 og 9 år.

Mamelukkbandet blir veldig glade når de får invitasjon til discokonsert, men Frøken Frikadello fryser og har bare lyst på sommer. Dessuten har mamelukken hennes fått en stor flekk. Hun kan ikke gå på konserten! Det blir ikke bedre av at Arnfinn sovner midt i sangen og mister håret sitt. Da blir han lei seg også. Og når han prøver å spille disco blir det bare teit jazzmusikk. Frøken Frikadello prøver seg også på disco, men det blir humpete og gammeldags og bandet er ikke fornøyd. Men til slutt titter sola fram og alt ender godt!

Runa Bergsmo har lang fartstid som klassisk cellist og landsdelsmusiker i Scene Nord og i 2021 ble hun tildelt Teskjekjerringprisen for sitt arbeid mot barn gjennom mange år. Musikerne i bandet er alle fra Nord-Norge og er plukket fra øverste hylle; gitaristen Tore Bruvoll spiller til daglig i Hekla Stålstrenga, bassisten Petter Unstad spiller i Kråkesølv og Kari Bremnes Band, og trommisen Arnfinn Bergrabb har spilt og spiller med de fleste profilerte artistene i nord.

Runa Bergsmo – cello, sang, skuespill
Tore Bruvoll – gitar
Petter Unstad – bass
Arnfinn Bergrabb – trommer