Toppbilde for Arrangementssiden

Julekonsert med Emil Solli-Tangen og Jørn Hoel

Arrangør: Vinterlandbyen og Kvænangen kommune

Beskrivelse

To deilige stemmer kommer endelig til Flerbrukshuset i Burfjord, Jørn Hoel og Emil Solli-Tangen, med sine ulike og unike stemmer. De har spilt sammen på Julenatt siden 2019, og har med verdens beste og blideste pianist, Trond Lien fra Beat for Beat på NRK. Du vil få høre vakre julesanger, ispedd lun humor, som pirrer deg inn i den rette julestemningen. Det er den kritikken de har fått overalt. “Nydelig stemning både i musikk og humør, dette er Julekonserten du må oppleve.»

** Julekonserten er mulig takket være kultur-avdelingen i Kvænangen kommune som ble med som med-arrangør på konserten for å gjøre billettene så rimelige som mulig **

Billetter: https://vinterlandsbyen-kvaenangen.hoopla.no/…/jule…/…

Dørene åpner : 18.00
Billettsalg i døren: 480kr per billett
Ingen aldersgrense
Spedbarn: gratis

Varighet: 80 minutter

Jørn Hoel har en lang karriere bak seg, med mange kjente «hits», som folk flest kjenner; «Har en drøm», «Ei hand å holde i», «Lost in the Tango», «Vi skal elske i sneen» mm. Han er også kjent i de senere årene for sine TV-opptredener i ulike kanaler. «Stjernekamp», «Hver gang vi møtes» og «16 weeks of Hell», for å nevne noen.

Emil Solli Tangen, er utdannet Operasanger, men har den skjelne egenskapen at han også trakterer pop og folkemusikk også. Han er en følsom sanger, som vet å treffe tilhørernes nervestrenger. Han spiller også nydelig gitar på disse konsertene.

Trond Lien er en av de mest meriterte musikerne i landet. I 20 år var han musiker i suksess TV-programmet på NRK, «Beat for Beat». Han er pianist og organist, og har følsomme toner i denne Julekonserten. Han har vært med på Julenatt-turneen i 16 år, og det er gjennom denne konserten disse tre har funnet hverandre.

En del av hovedkritikken fra Julenatt, var alltid det genuine og ekte humøret disse tre leverte, samt vakker julestemning og sang. Dere kan glede dere til denne vakre og fine Julekonserten.

Facebook
Instagram