Toppbilde for Arrangementssiden

Langfjorden Yogaretreat

Arrangør: Æventyr Wellnes

Beskrivelse

Velkommen til yogaretreat i Langfjorden!
Dette er retreaten for deg som vil ha det gøy, føle deg bra og utforske en ny verden av velvære.

I det deilige samfunnshuset i Langfjorden skal vi ha en hel yogahelg med fokus på bare deg, velvære og ren yoga-glede. Vi holder også et oljeverksted med eteriske oljer, hvor du kan lage produkter som kroppsolje, saltskrubb og ansiktsmaske.

Du behøver ingen erfaring med yoga for å delta.
Alle måltider i programmet er inkludert i prisen.

PROGRAM:
Fredag
18:00-19:30 – Ankomst og middag
19:30-21:00 – Yin yoga // forankring & fordøyelse

Lørdag
08:00-10:00 – Morgen yoga // Indisk stil
10:00-11:00 – Frokost
11:30-13:30 – Oljeworkshop // Vi lager egne produkter med eteriske oljer
13:30-14:30 – Lunsj // vegetar wrap
15:00-17:00 – Hatha yoga // Ikke tenk bare gjør
17:30-18:30 – Middag // gresskarsuppe m focaccia
18:30-20:00 – Yin yoga // Avspenning mot en god natt søvn

Søndag
08:00-10:00 – Morgen yoga // Indisk stil
10:00-11:00 – Frokost
11:00-12:30 – Yin yoga // Yoga for kropp, sjel og sinn
12:30-13:30 – Lunsj quinoasalat

PRIS:
EARLY BIRD: 1950,- per person.
ETTER 1. okt: 2350,- per person.

Billeter: Æventyr Wellness (aeventyr-wellness.no)

Overnattingsmuligheter (obs. ikke inkl. i prisen):
Altafjord camping
Arctic fjordcamp
Spor Guiding har hus til leie

HATHA YOGA:
Det er den yogastilen som praktiseres mest i Vesten. I en Hatha klasse lærer vi de grunnleggende fysiske øvelsene i et rolig tempo. Vi gjør øvelser stående, sittende og liggende. I timene har vi det gøy, vi fokuserer på at det skal føles godt og tilrettelegger og justerer der det trengs. Som alltid jobber vi bevisst med pust og tilstedeværelse. Dette har en stressreduserende effekt som skaper en følelse av letthet og klarhet i både kropp og sinn.

YIN YOGA:
Yin yoga er en hjertevarm og rolig yogapraksis som fokuserer på å strekke og styrke bindevevet i kroppen. Yogastillingene foregår sittende og liggende på matta og holdes over lengre tid, vanligvis mellom 3-7 minutter, for å gi tid til dypere avspenning og for å nå de dypere lagene av muskler og ledd. Yin yoga hjelper til med å øke fleksibiliteten, forbedre sirkulasjonen og roe sinnet. Det er en flott praksis for å balansere en travel livsstil og for å skape indre ro og stillhet.

OM KATI:
Kati er manager for Æventyr Wellness. Hun har tatt sin yoga-utdannelse i India og har organisert flere yogaretreats. Hun åpnet et eget yogastudio i Danmark som hun drev i 3 år før familien vendte snuten nordover. Yoga har blitt hennes nye livsstil. Kati har internasjonal erfaring innenfor hatha, vinyasa, aerial, restorativ og yin yoga. Hun har og tatt en etterutdannelse innenfor gravid og etterfødsels-yoga.

Kati har undervist over 700 yogatimer og instruerer yoga fra hjertet. Hun er svært omsorgsfull i timene sine og gir personlig veiledning. Hun vil motivere deg med et stort smil, og guide deg til å bli mere bevisst, oppdage nye sider ved deg selv og finne ro innenfra.

Kati er også utdannet innenfor sang, dans og teater. Så du skal ikke bli forundret hvis timene hennes bærer preg av dansens bevegelse eller om hun nynner noen toner i ny og ne.