Toppbilde for Arrangementssiden

Marked og familiedag

Arrangør: Verddefestivalen og Kvænangen Språksenter

19/07/2024

Starter 12:00

Slutter 17:00

Beskrivelse

Ta med familien på familiedag og marked!

Her blir det blant annet marked, ansiktsmaling, familiekonsert med BeddariNilsen, improshow med Norsk Kulturs Elendighet, kantelekurs og diverse andre aktiviteter.

Åpningstider 12-17, program:
  • 11.00: Kantelekurs med BeddariNilsen
  • 12.00: Marked og ansiktsmaling begynner
  • 14.00: Improshow med Norsk Kulturs Elendighet
  • 15.00: Familiekonsert med BeddariNilsen

Sted: Burfjord sentrum 

Marked

Påmelding med egen stand til festivaler@kvaenangen.com

Påmeldingsfrist er 03.juli!

Kantelekurs

BeddariNilsen har kantelekurs fra 11.00 til 13.00.

Påmelding til katriina.pedersen@kvanangen.kommune.no

Ansiktsmaling

Karla Ayala fra Fest og moro studio kommer til Burfjord med sitt fargerike univers og vil forvandle de små til kule dyr, fargerike sommerfugler, vakker fisk, magiske dyr fra havet eller alt mellom himmel og jord etter barnas ønske.

BeddariNilsen

Musikerparet Trygve Beddari og Anne Margaret Nilsen har jobbet med kvensk/finsk musikk i et drøyt tiår på plater, turneer og samarbeidsprosjekter. De utfyller hverandre med sang og instrumentbruk med blant annet det tradisjonelle strengeinstrumentet kantele, perkusjon og tangenter. De har turnert Norge fra nord og ned en rekke ganger.

Norsk Kulturs Elendighet Improshow

Norsk Kulturs Elendighet inntar scenen med sitt improviserte duoshow! Med 2 bunnløse kreative brønner og publikums inspirerende forslag holder vi en helt improvisert forestilling for dere! Dette showet har aldri før blitt spilt og kommer aldri til å spilles på nytt, og hvis du har et ønske om hva som skal dukke opp på scenen er det bare å rope det ut! Alle ideer er ideer og det er kun fantasien som setter grenser! Forestillingen varer ca. 30 minutter og egner seg for både voksne og barn!