Salmekveld i Burfjord kirke

20jul18:0018:00(GMT+02:00) Salmekveld i Burfjord kirke Tema for salmekvelden er vennskap mellom folk og bygder i nord.

Arrangement detaljer

Tema for salmekvelden er vennskap/ustitvuohta/verddevuohta, mellom folk og bygder i nord. Vi synger salmer sammen, om vår felles store venn / ustibat som samler oss; uavhengig om hvor vi kommer fra, og hva vi har med oss. Vi synger salmer på samisk, kvensk og norsk, inkludert en folketone fra Kvænangen, álbmotšuokŋa Návuonas. Velkommen!

Arrangør: Kvænangen Menighet og Verddefestivalen
Kantor: Kristian Paulsen
Forsanger: Sara Marit Gaup
Hvor: Burfjord kirke
Dato: Torsdag, 20. juli
Tidspunkt: kl. 18:00
Pris: Gratis

Kristian Paulsen: Opprinnelig fra Langfjordbotn, men bor nå i Ramfjord i Tromsø. Jobber som kantor i Ullsfjord og som konsulent for kirkerådet i Den norske kirke. Har samiske og kvenske salmer som spesialfelt og har de siste 7 årene ledet det faglige arbeidet med koralboka til de nordsamiske salmebøkene som blir lansert i september. Har også jobbet med Kväänin virsihäfti, det kvenske salmeheftet som ble utgitt i fjor sommer.

Sara Marit Gaup: Opprinnelig fra Kautokeino. Ansatt i NRK-Sápmi. Vært mye i Burfjord i oppveksten, for det er naboen til daværende sommerbeite. Bor nå i Karasjok med mann og to barn der de driver med rein. (Sommerbeitet er i Porsanger) Har gitt ut to salme CDer og er veldig glad i vår salmetradisjon.

Tidspunkt

20. juli 2023 18:00(GMT+02:00)

Plassering

Burfjord Kirke

Stormoveien 1, 9161 Kvænangen

Other Events

Burfjord Kirke