"Terje Nilsen altså"

20apr20:0021:3020:00 - 21:30(GMT+02:00) "Terje Nilsen altså"Reppen, Farstad og Bendiksen

Arrangement detaljer

Konsert med Iren Reppen, gitarist Håvar Langås Bendiksen og keyboardist Johannes Winther Farstad; en trio til ære for deres felles store helt: Terje Nilsen.

Terje Nilsen er Nord-Norges skatt, godt oppbevart i hjertene på mange nordlendinger for alltid! Selv konsentrerte han seg om å gli rolig inn i bybildet i Bodø, og holdt en lav profil.

Terje var den cooleste av de coole. Fordi han levde som han gjorde, sang som han sang, skreiv tekster om kjærlighetslengsel, om byen, om naturen, om øl, om forskjeller. Og ikke minst om seg selv. Briljant gjort alt sammen selvsagt.

Iren Reppen sier: -Jeg var så heldig å både få møte og synge med Terje, men til tross for det, ble ikke mannen mindre mysteriøs. Musikken og universet som finnes i tekstene hans har alltid blandet seg sammen med hvem jeg tror Terje er. Og jeg vet at jeg ikke er alene om å ha det sånn.

Disse mysteriene rundt Terje danner rammen for dette forsøket på å smitte deg med Nilsen-dilla. Og ja, vi skal spille både kjente og mindre kjente låter. Jeg tror Terje ville likt at vi lagde en konsert til hans ære på vår måte. Derfor tør jeg. Motet forsterkes av at jeg ikke er alene. Vi er en trio. En fin og morsom en.

Billettpris: kr 275,- Honnør/Student kr 200,-

Dørene åpner kl 19:00

Tidspunkt

(Torsdag) 20:00 - 21:30(GMT+02:00)

Kvænangen Flerbrukshuset

Arrangør

Kvænangen Frivilligsentral

Vi trenger deg som frivillig og alle kan bidra med noe. Hvis du ønsker å bli frivillig, ta kontakt med daglig leder for Kvænangen frivilligsentral. Det er i dag 489 frivilligsentraler i drift i Norge fordelt på 320 kommuner.

Lær mer

Kvænangen Kommune

Gárgu 8, 9161 Burfjord Tlf: 77 77 88 00 post@kvanangen.kommune.no

Lær mer