VERDDEFEST med FELGEN ORKESTER

22jul20:0020:00(GMT+02:00) VERDDEFEST med FELGEN ORKESTER Vi feirer avslutningen av turneringen og festivalen med en stor konsert og fest i sentrum av Burfjord! Kjøp billetten din nå!

Arrangement detaljer

Vi feirer avslutningen av turneringen og festivalen med en stor konsert og fest i sentrum av Burfjord!

Billetter: https://verddefestivalen.hoopla.no/sales/event/2868664126

22.juli blir det utendørs konsert og fest med FELGEN ORKESTER!
FELGEN ORKESTER er et band fra Karasjok som spiller munter musikk og synger på nord-samisk! Burfjord Delta, vårt lokale rockeband, varmer opp for alle festdeltakerne. Og for de som vil fortsette festen, har vi en DJ frem til kl. 03.00!

Aldersgrense: 18 år
Dørene åpner: kl. 20:00
Slutten av festen: kl. 3:00

Felgen Orkesters motto er JoiknRoll!

Felgen består av 6 livlige søskenbarn, alle fra Karasjok. Felgen ELSKER å spille live konserter! Ja, og lage musikk selvsagt, men mest konserter! Musikken er i hovedsak munter, selv om det finnes noen rolige schlägers også. Tekstene er på nord-samisk og det joikes mye.

Felgen har utgitt en shitmasse musikk, alt finnes på online. De har også vunnet et gulltrofe for albumet Skealbma Mojit utgitt i 2015.

Felgen Orkester består av: Johan Biti – Trommer Morten Áilu Hætta Hansen – Gitar Henning Anti – El-gitar Nils Mikael Hætta Hansen – el-gitar og vokal Petter Tretnes Hansen – akustisk gitar og vokal Tom Stian Tretnes Hansen – Bass

Hjemmeside: www.facebook.com/Felgen.Orkester
Soundcloud: www.soundcloud.com/Felgen-Orkester

Vi gleder oss! Ikke gå glipp av det!

Tidspunkt

22. juli 2023 20:00(GMT+02:00)

Plassering

Burfjord sentrum

På baksiden av Flerbrukshuset. Mellom Strandveien og Fv364

Other Events

Arrangør

Verddefestivalen

Festivalen vil være en blanding av diverse aktiviteter, marked, mat og musikk. Festivalen skal være en sosial møteplattform for lokalbefolkningen og tilreisende. Ånden i Verddefestivalen er at forskjellige mennesker, kulturer, geografier og aldre skal komme sammen.

Lær mer

Verddeturneringa

Årlig arrangement nest siste helga i juli i Burfjord.

Lær mer